08-511 700 77
LOGGA IN
Medarbetare >
Kund >
KONTAKTA OSS
Formulär >
JOBBA HOS OSS
Intresseanmälan >
2017-04-06

SafePack-systemet

Diversey har marknadens i särklass mest innovativa system och produkter för maskindisk - Ett helt slutet och miljöanpassat system

Även maskindisk omfattar vårt Safekitchen-koncept. Våra maskindiskmedel och system är huvudsakligen baserade på icke frätande produkter som är effektiva, användarsäkra och miljöanpassade. SafePack är ett unikt system för flytande maskindisk och Unison heter vårt säkra system för pulver. 

 

SafePack är ett slutet och miljöanpassat system där kontakt mellan användare och produkt i princip är omöjlig. Perfekt för exempelvis förskolor. SafePack är driftsäkert och praktiskt då det bygger på ett unikt kopplingssystem med kodade kopplingar vilket garanterar att det är omöjligt för användaren att koppla in fel produkt. Safe Pack är baserat på Bag-in-Box idén och står för maximal användarvänlighet, minimalt avfall och låg belastning på miljön.

 

Kontakta din säljare eller kundtjänst för beställning av SafePack.

 

Tel kundtjänst: 08-511 700 77 

Alla specialerbjudande

2017-04-06

SafePack-systemet

Diversey har marknadens i särklass mest innovativa system och produkter för maskindisk - Ett helt slutet och miljöanpassat system
 
> Läs mer
2017-04-06

Divermite-systemet

Divermite ger dig de effektivaste och mest högkoncentrerade rengöringsprodukter samt den bästa ekonomin!
 
> Läs mer
VI STÖDJER KAMPEN
FÖR RENT VATTEN
Rent vatten är en väsentlig del i allt hygienarbete och en förutsättning för liv och hälsa. HygienGruppen stöder kampen för att främja tillgången till rent vatten i tredje världen.
Vårt stöd för denna fråga kommer att utvecklas. Idag fokuserar vi på att lyfta fram organisationer som har utvecklade program för att verkligen göra skillnad.
 
Läs mer >

Hygiengruppen AB, Tallhammarsvägen 11, 186 23 Vallentuna | Tel. 08-511 700 77 | info@hygiengruppen.se