08-511 700 77
LOGGA IN
Medarbetare >
Kund >
KONTAKTA OSS
Formulär >
JOBBA HOS OSS
Intresseanmälan >

Låt oss sköta allt och gå hem tidigare

Vår verksamhet arbetar utifrån ett bredare perspektiv än vad som är brukligt på marknaden.
Vi utgör ett komplett stöd för dig i din vardag i alla frågor som rör din verksamhets livsmedelshantering och hygienarbete. Helhetsperspektiv från råvara till färdig slutprodukt innebär att vi tar över ansvar för hela kedjan och alla ingående delar. Först då kan du helt fokusera på dina kunder och din kärnversamhet.

Ett samarbete med oss ska leda till en enklare vardag för dig. Lyckas vi inte förenkla din arbetsdag har vi inte lyckats. Vi tar över ansvaret för att regler och förordningar följs samtidigt som vi utför tjänsterna och ser till att personal finns på plats - och därmed minskar arbetsbördan för dig.

Det är en komplett tjänst som självlart inkluderar disk, tvätt och städ men också tillför kunskap och utförande med fokus på hygienprocessen i stort. Helhetsperspektiv är en avgörande framgångsfaktor för oss vilket även ska prägla samarbetet med oss. Vi erbjuder en komplett samordning genom en kontaktperson som är din enda kontakt för hela vår verksamhet och samtliga i kontraktet ingående tjänster.

Klicka här för att läsa mer om outsourcing av servicetjänster
VI STÖDJER KAMPEN
FÖR RENT VATTEN
Rent vatten är en väsentlig del i allt hygienarbete och en förutsättning för liv och hälsa. HygienGruppen stöder kampen för att främja tillgången till rent vatten i tredje världen.
Vårt stöd för denna fråga kommer att utvecklas. Idag fokuserar vi på att lyfta fram organisationer som har utvecklade program för att verkligen göra skillnad.
 
Läs mer >

Hygiengruppen AB, Tallhammarsvägen 11, 186 23 Vallentuna | Tel. 08-511 700 77 | info@hygiengruppen.se