08-511 700 77
LOGGA IN
Medarbetare >
Kund >
KONTAKTA OSS
Formulär >
JOBBA HOS OSS
Intresseanmälan >

Vi minskar riskerna.
Du tar hand om kunderna.

Eftersom en professionell hygiensäkring måste omfatta stora delar av verksamheten hos företag som arbetar med livsmedel, har vi valt att erbjuda en lösning som också gör det.

Först då kan du vara säker på att du verkligen har gjort vad du kan för att minska riskerna. Vårt erbjudande omfattar allt från disk- och rengöringsmedel till utbildning samt att ta ansvar för hela din hygienfunktion.

En mycket viktig ingrediens för att nå Säker Hygien är bl.a. tillgången på rent vatten. Genom att säkerställa att vattnet alltid är så rent som möjligt gör att slutresultatet blir mycket bättre, vilket i sin tur också leder till en minimering av användadet av kemikalier i bl.a. diskmaskiner, ugnar m.m.

Detta är inte bara bra för miljön utan även för den egna plånboken. Genom vårt
unika kunnande och expertis kring bl.a. vattenrening och optimering av hela hygien- processen ger ett samarbete med oss både en kvalitetsäkring för ert hygienarbete samt en kontroll och effektivitet av era hygienkostnader. 
VI STÖDJER KAMPEN
FÖR RENT VATTEN
Rent vatten är en väsentlig del i allt hygienarbete och en förutsättning för liv och hälsa. HygienGruppen stöder kampen för att främja tillgången till rent vatten i tredje världen.
Vårt stöd för denna fråga kommer att utvecklas. Idag fokuserar vi på att lyfta fram organisationer som har utvecklade program för att verkligen göra skillnad.
 
Läs mer >

Hygiengruppen AB, Tallhammarsvägen 11, 186 23 Vallentuna | Tel. 08-511 700 77 | info@hygiengruppen.se