08-511 700 77
LOGGA IN
Medarbetare >
Kund >
KONTAKTA OSS
Formulär >
JOBBA HOS OSS
Intresseanmälan >

Vilken bransch tillhör du?

Restaurang

Vi har omfattande erfarenhet som rådgivare och leverantör till restaurangbranschen. Fokus är att hygiensäkra verksamheten och frigöra mer tid för dig.
 
Läs mer >

Butik

Vårt erbjudande för handeln  är under utveckling. Men kontakta oss gärna redan nu för en förutsättningslös pratstund om detta spännande område.
 
Läs mer >

Hotell

Vårt erbjudande för hotellverksamhet är under utveckling. Men kontakta oss gärna redan nu för att förutsättningslöst diskutera alternativa lösningar.
 
Läs mer >

Industri

Produktionsprocesser i industriell skala är ett komplicerat område. Hör gärna av dig om du vill resonera kring dina behov och våra idéer.
 
Läs mer >

Offentlig sektor

Inom kort är vi redo att dela med oss av våra tankar och idéer kring hygienarbete inom offentlig sektor såsom sjukvård och skolor.
 
Läs mer >
VI STÖDJER KAMPEN
FÖR RENT VATTEN
Rent vatten är en väsentlig del i allt hygienarbete och en förutsättning för liv och hälsa. HygienGruppen stöder kampen för att främja tillgången till rent vatten i tredje världen.
Vårt stöd för denna fråga kommer att utvecklas. Idag fokuserar vi på att lyfta fram organisationer som har utvecklade program för att verkligen göra skillnad.
 
Läs mer >

Hygiengruppen AB, Tallhammarsvägen 11, 186 23 Vallentuna | Tel. 08-511 700 77 | info@hygiengruppen.se