08-511 700 77
LOGGA IN
Medarbetare >
Kund >
KONTAKTA OSS
Formulär >
JOBBA HOS OSS
Intresseanmälan >

Vi skyddar dina kunder

Vi skyddar dina kunder, dina gäster, dina medarbetare och ditt varumärke mot problem orsakade av bristande hygien. Helhetslösningar med såväl kunskap som produkter och tjänster är vår idé.
Hygienriskerna med livsmedelshantering ökar. Det beror dels på vår förändrade hantering av livsmedel, mer färdigmat, längre varmhållning, mer fjärrtillagning och därmed transporter. Det lagas mat på allt från bensinstationer till storindustrier. Vi räknar med att en halv miljon människor matförgiftas varje år i Sverige på grund av bristande livsmedelshygien. Och de flesta är inte ens medvetna om det.
 
Hälsorisker ger företagsrisker. Naturligtvis är riskerna för människors hälsa överskuggande. Men glöm inte riskerna med ditt varumärkes hälsa. Ingen sprider positiva omdömen om en restaurang där man blev sjuk vid det senaste besöket. Och tack vare internet med bloggar och sociala medier sprider sig rykten idag som en löpeld. Att reparera sitt skamfilade rykte på marknaden är både svårt, tidsödande och dyrt. Bättre att se till att minska riskerna så skadan aldrig sker.

I Sverige finns det idag ca 30 000 anläggningar som hanterar öppna livsmedel. De regleras av EUs och Livsmedelsverkets lagar och förordningar.
Du har alltså förutom din omsorg om kundernas hälsa, både företagets rykte samt lagar och förordningar att tänka på.
Så vad kan du göra?
 
Intresserad?
Kontakta oss på 08-511 700 77 eller info@hygiengruppen.se så berättar vi mer om vårt helhetserbjudande.
VI STÖDJER KAMPEN
FÖR RENT VATTEN
Rent vatten är en väsentlig del i allt hygienarbete och en förutsättning för liv och hälsa. HygienGruppen stöder kampen för att främja tillgången till rent vatten i tredje världen.
Vårt stöd för denna fråga kommer att utvecklas. Idag fokuserar vi på att lyfta fram organisationer som har utvecklade program för att verkligen göra skillnad.
 
Läs mer >

Hygiengruppen AB, Tallhammarsvägen 11, 186 23 Vallentuna | Tel. 08-511 700 77 | info@hygiengruppen.se