Corona djuprengöring

Förebyggande djuprengöring

I vårt arbete för att skapa en Säker Hygien erbjuder vi en proaktiv och en reaktiv Corona djuprengöring.

Vi arbetar alltid förebyggande genom att etablera effektiva städrutiner och metoder hos våra kunder. För att minska risken för smittspridning desinficerar vi både ytor och luft. Vi arbetar med flera olika produkter och metoder som dödar bakterier och virus. Arbetet anpassas alltid efter våra kunders unika förutsättningar och krav.

Vi arbetar med Säker Hygien och har inarbetade metoder för Corona Djuprengöring. Hygiengruppen arbetar med infektionsförebyggande djuprengöring av allmänna utrymmen, skolor, hotell och äldreboenden.
Vår erfarenhet av djuprengöring hjälper till att förhindra spridning av COVID-19 och många andra virus och bakterier.

 

Corona – akut djuprengöring

Våra reaktiva tjänster och produkter riktar sig till verksamheter som påverkats av COVID, eller där man misstänker att verksamheten kan ha utsatts för COVID eller andra virus och bakterier. Med vår Corona djuprengöring hjälper vi företag att åter hygiensäkra sin arbetsmiljö. Det kan vara sjukhus, kontor, äldreboenden eller ett hotell där man haft en gäst som insjuknat.

För att genomföra en Corona djuprengöring använder vi bland annat följande produkter och metoder:

  • MANUELL YTRENGÖRING MED DESINFEKTIONSMEDEL
  • LUFTDESINFEKTION MED UVC-LJUS 
  • YTDESINFEKTION MED UVC-LJUS 

Resultat

För att nå det bästa resultatet vid Corona Djuprengöring ser vi en kombination av flera olika metoder för bästa resultat. Vi städar området med marknadsledande produkter och vi desinficerar det med den metod som passar bäst för Era lokaler.

Med testmetoder kan vi mäta det registrerade resultatet av desinficering med UVC-ljus för den exponerade ytan.

För ett hållbart resultat över tid bör man efter en djuprengöring se över sina rutiner och städmetoder för rengöring och desinficering.
Ett bra sätt kan vara att desinficera vid en Luftrenare med UVC-ljus men det kan även vara ett bra alternativ att arbeta med UVC-ljus via ett UVD-ljustorn eller en mer avancerad metod med en UVC-Robot.

Läs mer om tjänster och metoder för Säker Hygien här:

 

Telefon: 08- 511 700 77
Öppettider: Mån-Fre: 08:00 – 17:00
info@hygiengruppen.se
Kontakta oss