Corona djuprengöring

Förebyggande djuprengöring

Hygiengruppen är ett företag med lång erfarenhet av hygiensäkring i olika branscher.
I vårt arbete för att skapa en Säker Hygien erbjuder vi en proaktiv och en reaktiv Corona djuprengöring.

Vi arbetar alltid förebyggande genom att etablera effektiva städrutiner och metoder hos våra kunder. För att minska risken för smittspridning desinficerar vi både ytor och luft. Vi hanterar både hårdare ytor och mjukare material som exempelvis textilier. Vi arbetar med flera olika produkter som dödar bakterier och hygiensäkrar miljön. Arbetet anpassas alltid efter våra kunders unika förutsättningar.

Vi arbetar med Säker Hygien och har inarbetade metoder för Corona Djuprengöring. Hygiengruppen arbetar med infektionsförebyggande djuprengöring av allmänna utrymmen, skolor, hotell och äldreboenden.
Vår erfarenhet av djuprengöring hjälper till att förhindra spridning av COVID-19 och många andra virus.

Ta hjälp med sanering och djuprengöring mot Coronavirus

I arbetet med att säkra hygienen mot Covid19, och andra virus, behöver du tänka på både förebyggande och planerade åtgärder som löpande hygiensäkring.  Hygiengruppen använder de senaste och väl beprövade produkter och system för att säkerställa att era lokaler blir desinficerade.

För att genomföra en Corona djuprengöring använder vi bland annat följande produkter och metoder:

  • MANUELL YTRENGÖRING MED DESINFEKTIONSMEDEL
  • LUFTRENGÖRING MED UVC-LJUS 
  • UVC-LJUSTORN 
  • STÄDRUTINER FÖR DAGLIGT STÄD SAMT PERIODISK DJUPRENGÖRING
  • HANDSPRITSSTATIONER

 

Covid-19 Coronavirus akut rengöring

Våra reaktiva tjänster och produkter riktar sig till verksamheter som påverkats av COVID, eller där man misstänker att verksamheten kan ha utsatts för COVID. Med vår Corona djuprengöring hjälper vi företag att åter hygiensäkra sin arbetsmiljö. Det kan vara sjukhus, kontor, äldreboenden eller ett hotell där man haft en gäst som insjuknat.

Vi har kompetensen för att hygiensäkra din verksamhet. Om du behöver rengöring i en nödsituation där ni drabbats av ett virusutbrott har vi har kompetensen inom rengöring och hygiensäkring med desinficering med traditionella desinficeringsmedel, de senaste teknikerna och produkter samt med UVC-ljus.

Hygiengruppen tillhandahåller akut djuprengöring för sjukhus, övrig sjukvård, kontor, skolor, restauranger och kommersiella byggnader för att säkerställa Säker Hygien i ett långvarigt perspektiv.

Resultat

För att nå det bästa resultatet vid Corona Djuprengöring ser vi en kombination av flera olika metoder för bästa resultat. Vi städar området med marknadsledande produkter och vi desinficerar det med den metod som passar bäst för Era lokaler.

Med testmetoder kan vi mäta det registrerade resultatet av desinficering med UVC-ljus för den exponerade ytan.

För ett hållbart resultat över tid bör man efter en djuprengöring se över sina rutiner och städmetoder för rengöring och desinficering.
Ett bra sätt kan vara att desinficera vid en Luftrenare med UVC-ljus men det kan även vara ett bra alternativ att arbeta med UVC-ljus via ett UVD-ljustorn eller en mer avancerad metod med en UVC-Robot.

Läs mer om tjänster och metoder för Säker Hygien här:

 

Telefon: 08- 511 700 77
Öppettider: Mån-Fre: 08:00 – 17:00
info@hygiengruppen.se
Kontakta oss