Engångsartiklar och förbrukningsartiklar

Vi tillhandahåller ett brett utbud av engångs- och förbrukningsartiklar samt förpackningar säkra för livsmedelsförpackning som är godkända för kontakt med mat. Vi har flera engångsartiklar av förnyelsebar och biologiskt nedbrytbara råvaror och med fibermaterial från restprodukter för en bättre framtida miljö. Hos oss på Hygiengruppen hittar du artiklar för matförpackning, take-away i form av bland annat hämtformar, engångstallrikar, bestick och bägare för dryck och soppa. I vårt utbud har vi även engångshandskar i olika material där vinyl och nitril är de mest vanligaste.

Vilka produkter är rätt för mitt företag?

När det gäller engångsartiklar är det viktigt att de passar för din verksamhet vare sig det gäller engångsartiklar för mat eller handskar och servetter. Fråga oss gärna vad vi har för förslag för just er.

 

 • Handskar
  Engångshandskar är en produkt som passar perfekt för användning i kök och bageri för hantering av livsmedel.
  Användningen av engångshandskap ger en säker hygien i köket eftersom dina händer inte kommer i direkt kontakt med livsmedlet. Men alla engångshandskar passar inte till all användning i köket.
  Vinylhandskar är en bra allroundhandske som passar de flesta arbetsuppgifter i köket och vid andra tillfällen där du behöver en bra engångshandske t ex vid städning.
  Ska du hantera feta livsmedel rekommenderar vi att du väljer nitrilhandskar. Nitrilhandskar är framtagna för att hantera mat och för dig som jobbar i kök. Våra nitrilhandskar är godkända för att användas tillsammans med livsmedel.
  Engångshandskar i latex, eller naturligt gummi, är uppskattade för sin smidighet, elasticitet, passform och fingertoppskänsla. Materialet är också biologiskt nedbrytbart och därför miljövänligt. Användningsområdet är industri, renhållning och till viss del livsmedelsindustri.Se vår matris om vilka handskar som passar bäst för era ändamål.

 • Servetter
  Vi han tillhandahålla servetter till olika dispensrar, i förpackingar och även lösa.
  Det är smidigt och bekvämt att använda servetter, som en lunch- eller middagsservett eller för att torka av händerna eller torka av ett bord.
  Servetter finns i en mängd olika utföranden och för lika många tillfällen.
  Vi har även ett utbud av våtservetter för olika tillfällen och ändamål.
  Våtservetter för uppfräschning eller som en del i en hygiensäkring. Återkom till oss för mer information.

 

 • Engångsartiklar
  Hygiengruppen har tillsammans med sina leverantörer ett brett utbud av engångs- och förbrukningsartiklar.
  Allt från det du behöver för take-away till snygga förpackningar av bakverk till förvaring och engångstallrikar.
  Ta kontakt med oss för mer information och vad som skulle stödja din verksamhet bäst.

 

 

Telefon: 08- 511 700 77
Öppettider: Mån-Fre: 08:00 – 17:00
info@hygiengruppen.se
Kontakta oss