Jobba hos oss

Som anställd hos oss på Hygiengruppen får du utvecklas och växa i ett modernt och framgångsrikt företag. Det är viktigt för oss att du som medarbetare känner dig delaktig och betydelsefull. Vi ser till att du får all den kunskap, information och de resurser du behöver för att kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt och trivas med ditt arbete. Som anställd hos oss får du löpande utbildning inom städning, miljö och kundservice. Vi håller dig informerad om våra mål och visioner och lyssnar gärna på dina idéer och synpunkter.

Skicka in en intresseanmälan idag

Söker du arbete så tveka inte  på att ta kontakt med oss, fyll i formuläret nedan och berätta kort om dig själv så lovar vi att återkomma med de frågor och svar som vi behöver ifrån dig.

Just nu söker vi

Säljare

Nu är det dags igen!
Vi behöver fler säljare i Stockholmsområdet
.

Hygiengruppen ett företag som säljer produkter och tjänster för att skapa säker hygien till hotell och Restaurangmarknaden i Stockholm och Mälardalen. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och till hotell- och företagsrestauranger, skolor, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag samt livsmedelsbutiker.

Vi söker dig som har tidigare vana att sälja, men inte ett måste, du kan ha arbetat som kock eller servicetekniker eller i annat serviceyrke och vill utvecklas till en bra säljare.
Det viktiga är att du har ambitionen. Givetvis har vi några minimikrav, men det är din personlighet och din potential som avgör om du kommer att lyckas och trivas som säljare hos oss.

Krav:
Grundskola
Körkort typ B
Bra språkkunskap i svenska och engelska
Arbetet gå ut på att besöka våra kunder i Stockholmsområdet och utföra en förebyggande service på diskmaskiner samt hjälpa våra kunder med rätt produkter och kunskap att skapa säker hygien.

Ansökningar mejlas till
ansokan@hygiengruppen.se
Märk mailet: Säljare Stockholm