Planering & rådgivning

utbildning diskskola kemskola städskol housekeeping hotellstäd

Se till att ingenting händer! Det är det enda sunda sättet att hantera hygienrisker i verksamheter som arbetar med livsmedel. Se till att inga kunder blir sjuka, att inga gäster får med sig obehagliga minnen och att din verksamhet inte sprider ohälsa omkring sig.

I dina utrymmen för hygien, disk och kök ställs höga krav på att flödet är rätt. Din anläggning bör vara utformad så att det enkelt går att hålla god hygien, upplevas ren och fräsch samt med god hygiensäkerhet. Genom rätt flödesplanering kan du effektivisera, jobba smartare och samtidigt få ett skinande resultat.

Du kan få hjälp med flödet av Säker Hygien genom hela din verksamhet, vilka kemikalier som du ska använda för din verksamhet och även kontrollsystem och arbetet med HACCP.

Vi finns för att hjälpa dig att se över lokaler och utrymmen så väl som tjänster, egenkontroller och din hygienprocess. Allt för en Säker Hygien för produkter, personal och gäster.

Hör gärna av dig till oss.

 

Telefon: 08- 511 700 77
Öppettider: Mån-Fre: 08:00 – 17:00
info@hygiengruppen.se
Kontakta oss