Plast och pappersprodukter

torkar avtorkar i kök Hygiengruppen pappersprodukter

 

Hygiengruppen har ett mycket brett sortiment av plats- och pappersprodukter. Vi tillhandahåller allt du behöver för avtorkning av ytor, toalettpapper, handdukspapper, torkdukar och servetter. Vi har pappersrullar för köket, engångsservetter och papper i ark för alla unika situationer och behov.

Vilka produkter är rätt för mitt företag?

Vi arbetar med flera olika leverantörer för att kunna anpassa oss till era behov och till den önskade kvalitén som passar er.

  • Torkpapper, torkdukar och servetter
    Hygiengruppen ser till att du får ett bra resultat och att du kan välja ett alternativ som passar för just er. Oavsett ditt behov så kan vi tillhandahålla torkpapper eller torkdukar för ett effektivt och snabbt resultat. Vi har vi papper för alla olika uppgifter och användningsområden. Vi tillhandahåller papper allt från avtorkningspapper på rulle till extra kraftiga rengöringsdukar och putsdukar samt och servetter i olika storlekar och färger.
  • Toalettpapper och pappershanddukar
    Vi har stort och brett sortiment av pappersprodukter som passar både om du väljer en lyxigare vara eller ett enklare och mer kostnadseffektivt alternativ. Vi kan uppfylla dina önskemål och se till att din gäster eller kollegor känner sig bekväma med det alternativ du väljer.
  • Sopsäckar, Matavfalssäckar mm
    Hos oss hittar du ett brett urval av de plastsäckar, papperskorgspåsar, papperssäckar och sanitetspåsar du kan behöva till din verksamhet. Vi arbetar med de ledande varumärkena och kan leverera olika lösningar, storlekar och priskategorier.

 

Telefon: 08- 511 700 77
Öppettider: Mån-Fre: 08:00 – 17:00
info@hygiengruppen.se
Kontakta oss