Utrustning och redskap

disk diskbackar diskutrustning hygiengruppen

 

Vi tillhandahåller utrustning för både den lilla verksamheten, små och stora kök som för den storskaliga produktionen. För att du ska få de produkter som är rätt för dig gör vi gärna ett besök hos er för att se er verksamhet. Vi går igenom och föreslår den utrustning och de redskap som passar just för er.

Vilka produkter är rätt för mitt företag?
Vi har utrustning och redskap för såväl diskrummet, köket och restaurangen. Vi har all utrustning för städ och rengöring så hör av dig till oss så hjälper vi dig med det du behöver! Vi har även många miljömärkta varor.

 • Doseringssystem
  Vi har doseringssystem för både disk, tork och städprodukter. Allt från pumpar till ett mer säkert och slutet system så att användare inte kommer i kontakt med den koncentrerade produkten.
  Med ett doseringssystem får du full kontroll på förbrukningen vilket är bra för både miljön och ekonomin.
 • Diskutrustning korgar, redskap mm
  Hygiengruppen har både stor kunskap och ett brett sortiment när det gäller all utrustning för din disk. Allt från att du har rätt diskkorgar, bestickkorgar, disklådor och diskbackar.
  Vi har all den utrustningen du behöver i ditt diskrum.
 • Städ- och rengöringsutrustning
  Hos oss på Hygiengruppen kan du hitta allt för den dagliga städningen till sanering och storstäd och fönsterputs. Vi tillhandahåller städvagnar och den städutrustning du behöver så som skaft, microfiberdukar, trasor, borstar och gummiskrapor med mera.

 

Telefon: 08- 511 700 77
Öppettider: Mån-Fre: 08:00 – 17:00
info@hygiengruppen.se
Kontakta oss