Ytdesinficering

UVC desinficering

 

Vi har produkter och tjänster för både offentlig och privat sektor. Vad som är bäst för dig beror på din verksamhet. Bland våra kunder finns restauranger, hotell, kontor, gym, butiker, skolor, kontor och sjukhus. Kontakta oss så hjälper vi dig att hygiensäkra din verksamhet.

  • UVC-ljustorn
    Ett UVC-torn ställs in i ett rum som ska desinficeras, exempelvis ett kontorsrum, ett väntrum på ett sjukhus, hotellrum, reception eller liknande. Hur lång tid det tar beror på rummets storlek men ett normalt hotellrum tar cirka 15 minuter. Inga människor får vara närvarande i rummet under processen
  • Antibakteriell städning
    Med hjälp av olika bakteriedödande medel säkerställer vi alla typer av lokaler. Vi arbetar bland annat med långtidsverkande desinfektionsmedel som är mycket effektivt mot bakterier och virus arbetsytor och på hud. Ytdesinfektion appliceras med en mikroduk och lämnar en genomskinlig bakteriedödande barriär som skyddar mot patogener i upp till 30 dagar. Desinfektionsmedel för händer ger ett aktivt skydd i upp till 24 timmar. Normal städning och tvättning påverkar vare sig effekten eller varaktigheten.

 

Telefon: 08- 511 700 77
Öppettider: Mån-Fre: 08:00 – 17:00
info@hygiengruppen.se
Kontakta oss