Ytdesinficering med UVC

Ytdesinficering används som en del av i den vanliga städrutinen och syftar till att förhindra och minska spridningen av infektionssjukdomar, virus, bakterier och andra typer av skadliga organiska mikroorganismer. Vi har produkter och tjänster för både offentlig och privat sektor. Vad som är bäst för dig beror på din verksamhet. Bland våra kunder finns restauranger, hotell, kontor, gym, butiker, skolor, kontor och sjukhus. Kontakta oss så hjälper vi dig att hygiensäkra din verksamhet.

  • UVC-ljustorn
    Ett UVC-torn ställs in i ett rum som ska desinficeras, exempelvis ett kontorsrum, ett väntrum på ett sjukhus, hotellrum, reception eller liknande. Hur lång tid det tar beror på rummets storlek men ett normalt hotellrum tar cirka 15 minuter. Inga människor får vara närvarande i rummet under processen
  • UVC-robot
    En UVC robot kan enklast beskrivas som ett radiostyrt UVC-torn. Fördelarna med roboten är flera. Genom att den rör sig genom rummet, eller rummen, som ska desinficeras kommer den åt fler vinklar och hörn. UVC-ljuset strålar också mycket närmre ytorna som ska desinficeras vilket betydligt snabbare resultat. UVD-Robots utvecklades ursprungligen för sjukhus men används nu inom ett flertal branscher såsom hotell, flygplatser, gallerior, kontor, gym etc. Roboten används i över 50 länder.
Telefon: 08- 511 700 77
Öppettider: Mån-Fre: 08:00 – 17:00
info@hygiengruppen.se
Kontakta oss