Hygiengruppen Investera i Hållbarhet

Eldrivna fordon för en grönare stad

Hygiengruppen tar ytterligare ett steg mot en hållbar framtid genom att uppgradera sin fordonsflotta till eldrivna Volkswagen ID. Buzz Cargo. Från och med nu kommer företagets leveranser och serviceuppdrag i Stockholm att utföras med dessa moderna, miljövänliga fordon, som en del av företagets långsiktiga satsning på att minska klimatpåverkan och bidra till en renare stadsmiljö.

– Det här är en viktig del av vårt arbete för att skapa en hållbar framtid. Genom att satsa på eldrivna fordon kan vi minska våra utsläpp och samtidigt förbättra luftkvaliteten för alla invånare i Stockholm.

Viktiga Initiativ och fördelar:

  • 100% Eldrivna transporter: Alla transporter inom Stockholms innerstad utförs nu med eldrivna fordon, vilket innebär noll utsläpp och en mer hållbar transportlösning.
  • Minskade utsläpp och bättre luftkvalitet: Genom att använda eldrivna fordon bidrar Hygiengruppen till att minska koldioxidutsläpp och förbättra luftkvaliteten i staden.
  • Effektiv logistik: Med optimerade rutter och modern teknik kan företaget spara både tid och energi, vilket gör leveranserna mer effektiva och skonsamma mot miljön.

Den nya fordonsflottan är en del av Hygiengruppens omfattande hållbarhetsstrategi, som syftar till att ständigt förbättra företagets miljöpåverkan och leverera högkvalitativ service på ett hållbart sätt.

– Vi är stolta över att vara en del av den gröna omställningen och att kunna erbjuda våra kunder samma pålitliga tjänster, men nu med ett fokus på hållbarhet och miljöansvar.

Hygiengruppen ser fram emot att fortsätta sitt arbete mot en hållbar framtid och hoppas kunna inspirera fler företag att följa efter i övergången till fossilfria transporter.

Rulla till toppen